Laatste Dodo Consultancy: Voor Toekomstvoorspellingen …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 33x bekeken
  • Datum geplaatst 4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

Hallo, en welkom op mijn account. Ik ben de schrijver van het Boek van Ome Bertus. Dat heet: De Ome Bertus memoires, 1001 memoires uit het dagboek van een supertrucker. Ook heb ik columns geschreven over Algoritme en Paranormale Visie. Dat is al heel lang een hobby van mij. Dat staat allemaal op het internet, daar kunt u gewoon naar googelen. Mijn andere hobby is koken. Maar dat terzijde.

Op dit moment ben ik aan het onderzoeken of het voor mij mogelijk is een consultancy op te zetten. Laatste Dodo Consultancy: Voor Toekomstvoorspellingen en Readings. Ik ben paranormaal begaafd medium. 

Omdat in elke computer staat, dat ik mijn hele leven internationaal beroepschauffeur geweest ben, heb ik mijn boek de titel gegeven: Dagboek van een Supertrucker. Dat ik veel meer gedaan heb dan alleen vrachtwagens rijden (wat ik overigens prachtig vond om te doen) kun je zo'n computer niet uitleggen. Ik heb een significant deel van mijn leven doorgebracht als reisagent in Oost-Europa. Het vallen van het ijzeren gordijn, heb ik nog van dichtbij meegemaakt. . 

Laatste Dodo Consultancy: Van het gezin waarin ik als kind opgroeide, ben ik de laatste die nog leeft. Dat is hoe ik op de naam Laatste Dodo kwam. Mijn Oma, van mijn moeders kant, was het zusje van Albert Schweitzer. De familie van mijn vaders kant, dat waren allemaal ondernemers. Mijn vader was service monteur. Ik ben een mengelmoes. 

De paranormale wereld komt in gradaties, en kent vele facetten. Als paranormaal medium, zie ik het verleden, het heden, en de toekomst.. Ik lees foto's, aura's, en channeling behoort ook tot de mogelijkheden. Wat ik ook graag doe, is lokaties bekijken. Dat geeft mij de mogelijkheid nieuwe indrukken op te doen, waarmee de kans om antwoorden op vragen te krijgen, een heel nieuwe dimensie aan mogelijkheden krijgt. 

Als Laatste Dodo Consultancy, levensvatbaar is, ik moet er tenslotte wel van kunnen leven, dan zal ik ook overwegen, aan te melden, dus mij in te schrijven bij de KvK. Als consultant dus.  


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.