MarktPlaza

Laatste Dodo Consultancy: Voor Toekomstvoorspellingen en Readings

562x bekeken
3 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ik ben de schrijver van het Boek: "dagboek van een supertrucker". Ook heb ik columns geschreven over Algoritme en Paranormale Visie. Dat is al heel lang een hobby van mij. Dat staat allemaal op het internet, daar kunt u gewoon naar googelen. Mijn andere hobby is koken. Maar dat terzijde.

Op dit moment ben ik aan het onderzoeken of het voor mij mogelijk is een consultancy op te zetten.Ik ben paranormaal begaafd medium. 

Omdat in elke computer staat, dat ik mijn hele leven internationaal beroepschauffeur geweest ben, heb ik mijn boek de titel gegeven: Dagboek van een Supertrucker. Dat ik veel meer gedaan heb dan alleen vrachtwagens rijden (wat ik overigens prachtig vond om te doen) kun je zo'n computer niet uitleggen. Ik heb een significant deel van mijn leven doorgebracht als reisagent in Oost-Europa. Het vallen van het ijzeren gordijn, heb ik nog van dichtbij meegemaakt. . 

Van het gezin waarin ik als kind opgroeide, ben ik de laatste die nog leeft. Mijn Oma, van mijn moeders kant, was het zusje van Albert Schweitzer. De familie van mijn vaders kant, dat waren allemaal ondernemers. Mijn vader was service monteur. Ik ben een mengelmoes. 

De paranormale wereld komt in gradaties, en kent vele facetten. Als paranormaal medium, zie ik het verleden, het heden, en de toekomst.. Ik lees foto's, aura's, en channeling behoort ook tot de mogelijkheden. Wat ik ook graag doe, is lokaties bekijken. Dat geeft mij de mogelijkheid nieuwe indrukken op te doen, waarmee de kans om antwoorden op vragen te krijgen, een heel nieuwe dimensie aan mogelijkheden krijgt. 

Ik hoef nog maar een paar jaar tot mijn pensioen. Als paranormaal consultant, zou ik deze paar jaar op een leuke manier kunnen volmaken. Ondertussen ben ik bezig een dagboek bij te houden. Dat gaat over mijn leven met deze hele mooie paranormale gave. Logboek van een supertrucker gaat wat meer over mijn prive leven, wat ik er ook nog naast heb. Als ik een goed betaalde baan aangeboden zou kunnen krijgen, waarmee ik de tijd tot mijn  pensioen vol zou kunnen maken, ben ik ook helemaal tevreden..