MarktPlaza

La Fausse Anastasia 1929 Gilliard - Anderson Rusland

199x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Gilliard, Pierre; Savitch, Constantin. La Fausse Anastasie. Paris: Payot, 1929. 216+(6) blz. Leer op rug, gemarmerde boorden. Gemarmerde schutbladen.

Boek over Anna Anderson (1896-1984), in het boek Tschaikovsky, die beweerde Anastasia, de jongste dochter van de laatste Russische Tsaar en Tsarina, te zijn. In de tijd van het verschijnen van dit boek werden er meerdere boeken uitgegeven die haar claim zowel steunden als, zoals dit boek, bestreden. Het boek bevat illustraties waaronder een vergelijk van het oor van geverifieerde fotos van Anastasia met het oor van Anderson, een auto van de Tsaar met (vermeld in het onderschrift) een radiator met een swastika (mogelijk een auto van de K R I T Motor Car Company welke actief was tussen 1909-en 1916) en een foto van de muur in de kamer waar de Tsaar en zijn familie werden vermoord. Rusland Anastasia. Referentienummer 9607.

50 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.