MarktPlaza

Kweekverlichting - GrowSun LED groeilamp

296x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Perfect voor iedere binnentuin, kassencomplex en overige kweekruimtes


Dit is één van de topproducten in onze webshop. Met de GrowSun LED kweeklamp kun je er vanuit gaan perfecte groei- en bloeiresultaten te boeken. Je kunt een dag- en nachtritme meegeven. Tevens kunt u zaai, groei- en bloeifase automatisch sturen.

12-Band Full Spectrum
Het 12-band spectrum is nieuw en krachtiger dan het al goed werkende 7-band spectrum. Het volledige groei- en bloeispectrum van 440-760nm evenals wit , Infrarood en UV zijn toegevoegd aan het GrowSun LED spectrum
De krachtige 20 Watt CREE LED multi-chips met 12-band spectrum zorgen voor topresultaten. Elke LED chip is voorzien van 12 individuele LEDs die het volledige spectrum geven. Bovenop de chips zitten optische lenzen die het licht breken in een hoek van 120 graden en ervoor zorgen ervoor dat het systeem spatwaterdicht is afgesloten.

Stel je eigen programma in
De GrowSun LED kweeklamp van Het LED Warenhuis is op 2 manieren in te stellen. Via een wireless controller en via het bedieningspaneel aan de zijkant van het systeem. De GrowSun beschikt over 3 standaard instellingen voor zaaien, groeien en bloeien. Het spectrum in de 20 watt CREE LED multi-chips past zich automatisch aan.

Binnenwerk
Het binnenwerk komt grotendeels uit de VS. De GrowSun LED kweeklamp is voorzien van krachtige Meanwell drivers met standaard outputvoltage van DC36V. De ingebouwde ventilatoren gebruiken geen extra stroom en maken weinig tot geen geluid. Koude lucht wordt aangevoerd en de warme lucht wordt afgevoerd zodat het systeem lang meegaat.

- Par E27 Groeispot

- 160 Watt GrowSun 
- 320 Watt GrowSun (Pro)