MarktPlaza

Kurt Tepperwein: Gids voor een gezonde geest

126x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Kurt Tepperwein: Gids voor een gezonde geest

Gezond en gelukkig door psychocybernetica

De moderne mens lijkt gedoemd ten onder te gaan aan een leven vol bijna ondraaglijke spanning. Legio zijn de nadelige gevolgen: we kampen met slapeloosheid en nervositeit, we gaan gebukt onder depressies en angsttoestanden, we zoeken een uitweg in schijnoplossingen als alcohol, roken en drugs. Deze schadelijek gewoonten en onze karakterzwakten ondermijnen ons geluk. We staan zelf onze lichamelijke en geestelijke gezondheid in de weg.

Langzamerhand zijn we gewend geraakt fatalistisch te denken dat zo ons lot is en niet anders. Maar koeten we daar zomaar in berusten? Is er dan geen werkelijke oplossing?
Ja, die is er wel! In deze 'Gids voor een gezonde geest' biedt de schrijver u de in zijn praktijk beoefende methoden van de door hem ontwikkelde psychocybernetica. Met behulp daarvan krijgt u  toegang tot uw eigen onderbewustzijn. Door de eenvoudige, door iedereen toe te passentechnieken die hij beschrijft, kunt u geweldige krachten in uzelf oproepen en optimaal benutten. U hervindt uw psychishce harmonie en lichamelijke gezondheid, u leert u te ontspannen en te bevrijden van dagelijkse stress. Kurt Tepperwein helpt u volmondig ja tegen het leven te zeggen en met een optimistische en positieve instelling uw problemen tegemoet te treden.

Uitg. H. Meulenhoff, paperback. In goede staat.

kstps

2101

P150121