MarktPlaza

Kunsthaag als muurdecoratie tuinafsluiting balkonscherm

525x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bekleden van lelijke vervuide en beschadigde muren, schuttingen en tuinhekken is eenvoudig met kunsthaag van Pals-Kunsthagen.nl

Kunsthaag bundeld alle voordelen van een ontspannende natuurlijke beleving en brengt het rustgevende gevoel van een duurzaam kunststof innovatief materiaal dat onderhoudsarm is.

Kunsthagen zijn handig om zelf een privacyscherm of zichtscherm te realiseren voor rond het terras, tuin of op de camping.

Pals Kunsthagen is leverancier van een ruim assortimente mooie en goede kunsthagen die duurzaam en onderhoudsarm zijn.

Kunsthaag elementen of Taxus kunsthaag op rol ?

De taxus kunsthaag op rol is een aan 2 zijden gelijk ogend (dus aan de voor en achtezijde is deze kunsthaag hetzelfde)

De prijs van de kunsthaag is niet zo hoog, daarnaast heeft deze kunsthaag nauwelijks onderhoud nodig en dat zorgt er voor dat ze vaak worden gekozen.

De kunsthaag op rol wordt geleverd op rollen van 3 meter lang en is leverbaar in de hoogte van 100, 150, 180 en 200cm

Al met al. Is kunsthaag op rol, Een voordelige tuinafsluiting die snel is geplaatst, weinig tuinruimte in beslag neemt, geen onderhoud vraagt, geen tuinafval geeft en zorgt meteen voor privacy!

De kunsthaag elementen zijn kwalitatief beter, mooier en duurzamer dan de kunsthagen op rol

Pals Kunsthagen heeft een mooi en groot assortiment van kunsthaag elementen die voor veel toepassingen geschikt zijn, zoals bijvoorbeeld een tuinhekbekleding, tuinschermverhoging of decoratie van een balkon of terras.

Afhankelijk van de soort kunsthaag worden deze geleverd in de afmeting 50x50cm of 100x 100cm

Kunsthaag-elementen “matjes” zijn eenvoudig aan elkaar te klikken tot elke gewenste oppervlakte.

De kunst-haag is gemakkelijk in te korten en te verlengen tot elke gewenste hoogte en wordt met binddraad of bundelbandjes aan de ondergrond bevestigd.

Wanneer je hoge eisen stelt aan het uiterlijk van de haag, dan zijn kunsthaag-elementen de beste optie.

Bevestigen van een kunsthaag

De Kunsthaag heeft een ondergrond nodig om op bevestigd te worden. Dit kan op een schutting, een (houten) metalen hekwerk of een muur zijn.

Zolang je maar in de ondergrond kan schroeven, spijkeren of er een Ty rap/Binddraad aan kan verbinden.

Onderhoud van de kunststof haag

Een kunststof haag is onderhoudsarm kan tegen alle weersinvloeden. Hij kan dus in de zon of in de schaduw staan. Het maakt niet uit, of nou zomer, winter, droog of vochtig is.

Kunsthagen kunnen deze omstandigheden hebben. De haag wordt niet kaal zodat er genoeg privacy overblijft. Van ongedierte is er geen sprake. De kunsthaag is gemakkelijk te reinigen af te spoelen met water.

Toepassings mogelijkheden:

De kunsthaag is dus ideaal om muren, schuttingen, hekwerken een warme en natuurlijke uitstraling te geven. Ze bieden veel privacy en door het groen een gezellige sfeer.

Kunsthagen nemen minder ruimte in beslag dan natuurlijke hagen en zijn daarom uitermate geschikt voor een balkon of kleine tuin.

In de webshop van Pals Kunsthagen zijn de hagen 24 / 7 online te bekijken en te bestellen.

Onze showtuin in Zevenbergen is op werkdagen Di-Vrij tussen 10 en 17:00 uur en op Zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur geopend.

0168 320487 / 06 18353672