MarktPlaza

kruijermeubelstoffering voor al uw meubelen

103x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Wie zijn wij ?

Theo Kruijer heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring opgedaan zowel met het bekleden van meubelen als het vlechten van rieten en biezen stoelen. Hij heeft een schat aan ervaring waarmee hij u in de meeste gevallen kan helpen om uw meubels weer naar ere te herstellen zodat ze nog jaren mee kunnen.

Hoe werken wij ?

Wij proberen in de eerste plaats de wensen van de klant te vervullen en passen ons daar op aan. Over het algemeen maken wij een afspraak met u om langs te komen zodat we de meubelen die aandacht nodig hebben kunnen bekijken en vervolgens de mogelijkheden te kunnen bespreken. Bij het bezoek nemen wij dan ook een variatie aan stalen mee die u dan kunt bekijken. Wij rekenen geen voorrijkosten en de bezoeken zijn gratis en geheel vrijblijvend. Tevens rekenen wij geen kosten voor het halen en brengen.

Hoe kunnen we in contact komen ?

U bent altijd van harte welkom bij ons in de winkel/werkplaats aan het Oranje Nassauplein 24 te Eerbeek.

Ook zijn we via whatsapp en telefonisch bereikbaar op 0647710925.

Mailen kan ook naar Theo.asv@outlook.com

En natuurlijk zijn wij ook te vinden op Facebook

Wat is ons werkgebied ?

Wij werken vanuit Regio Eerbeek maar regelmatig ook ver daar buiten. Informeer naar de geldende mogelijkheden op het moment dat u ons nodig heeft.

Welke materialen gebruiken wij ?

W

De meeste stoffen waar wij mee werken zijn degelijke meubelstoffen die voornamelijk vervaardigd zijn uit gerecyclede materialen. Ook bij het leder hebben we gelet op het productieproces, ons leder komt van verschillende soorten runderen uit Zuid-Amerika en Canada waar ze alle ruimte hebben gehad om vrij te grazen zonder prikkeldraad, waardoor ze tevens minder littekens hebben en we de huiden beter in zijn geheel kunnen gebruiken. De materialen die wij gebruiken om de draagkracht te vergroten zijn van hoge kwaliteit.

Kan ik ook los materiaal kopen bij jullie ?

Het is bij ons ook mogelijk om materiaal te kopen om zelf aan uw project te werken.

Voorraden wisselen nogal dus het beste kunt u even vragen naar de mogelijkheden op het moment dat u iets nodig heeft.

Welke garanties krijg ik bij jullie ?

Uiteraard krijgt u bij ons ook garantie. Wij werken met een afbouwende garantie. 1e jaar volledig, 2e jaar 75%, 3e jaar 50%, 4e jaar 25%.