MarktPlaza

Krasauskas, Stasys HC Amzinai Gyvi 1977

113x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover met stofomslag. Krasauskas, Stasys. Amzinai Gyvi. Vilnius: Vaga, 1977. XVI, (1) blz. + 36 platen. Formaat circa 31 cm, gewicht ongeveer 0,84 kg.
Korte inleidende tekst door Eduardas Miezelaitis in het Litouws Russisch, Engels en Duits, gevolgd door 36 platen buiten de tekst welke aan de achterkant niet bedrukt zijn.  Deze platen zijn verdeeld in vier thema’s welke ieder voorzien zijn van een blad met de volgende titels (ik geef hier de Engelse vertaling weer maar op de bladen staat in werkelijkheid de tekst in het Litouws, vertaling zoals achterin het boek weergegeven): Struggle, Remembrance, Dreams en Life.
In alle platen is een Russische soldaat afgebeeld met zijn helm op (slechts bij één plaat niet, deze is ook gebruikt als illustratie op de stofomslag), verder ontkleed, ondergronds. Wat varieert is wat zich boven de grond afspeelt waar het leven doorgaat. 
Stofomslag met bovenaan kleine beschadiging. Voorin naam, plaats en datum met pen geschreven, boek in goede staat. Referentienummer 11670.

10 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DHL/DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.