Kook ook
Kenmerken
- Conditie
- Zo goed als nieuw
- Levering
- Verzenden
- Verzendkosten
Omschrijving
Het nieuwe kookboek met productonformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 receepten
Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven José van Mill
479 pagina's
6e geheel herziene druk
Het Nederlandse Zuivelbureau & Immerc bv, 2002
ISBN 90 6611 287 5
Gebonden, ingenaaid, hard cover
===================================
Over dit boek:
Wij citeren de Consumentengids van mei 2003: `Een opvallende verschijning tussen de andere boeken, omdat het een echt basiskookboek is. We waren zó verrukt van dit werk, dat we `m in dit overzicht mee wilden nemen. Het boek is geschreven in samenwerking met het Nederlands Zuivelbureau. Behalve meer dan 1400 recepten (de kleine variaties meegeteld), bevatten de 480 pagina's een schat aan warenkennis en basistechnieken (van biefstuk bakken tot kreeft schoonmaken). Alle keukengerei en -apparatuur komt aan bod, er staat informatie in over koelen en vriezen en over gezonde voeding. Dit boek onderscheidt zich van de andere basiskookboeken door een fris en trendy uiterlijk. Het boek is duidelijk geschreven en overzichtelijk, al zijn niet alle gerechten afgebeeld. Duidelijk is aangegeven voor hoeveel personen het gerecht is en wat de bereidingstijd en voedingswaarde zijn. De bereiding wordt stapsgewijs uitgelegd.'