MarktPlaza

✅ Konus Next-2 8x21 -- NIEUW--

154x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

✅ Nieuw

De Konus Verrekijker Next-2 8x21 is een basis model verrekijker van Konus met een aantrekkelijke prijs. De Next-2 is de verbeterde opvolger van de Next-1 doordat het is uitgerust met een extra lens. De Next-serie is erg geliefd bij uiteenlopende doelgroepen. Zo is de Konus Next-2 8x21 ideaal voor kinderen om mee te nemen naar bijvoorbeeld schoolreisjes of dierenparken. Maar ook voor nieuwkomers op het gebied van verrekijkers is de Konus Verrekijker Next-2 8x21 een handig exemplaar om mee te beginnen.

De Konus Verrekijker Next-2 8x21 heeft een halsband welke niet losgekoppeld kan worden. Door deze halsband te gebruiken, is de kans klein dat de verrekijker beschadigd als je hem per ongeluk los laat.

Het is uitgerust met centrale scherpstelling, multi coated lenzen en heeft een rubberen behuizing. Door het geringe gewicht is deze verrekijker eenvoudig mee te nemen op reis, naar sportevenementen maar ook om bijvoorbeeld vogels te spotten tijdens een wandel- en/of fietstocht.Toepassing

De Konus Verrekijker Next-2 8x21 is eenvoudig in gebruik. Wanneer u door de verrekijker kijkt, zorgt u er voor dat u één cirkel ziet. Dit doet u door de oculairen van elkaar te bewegen of juist naar elkaar toe. Wanneer de cirkel één geheel is sluit u uw rechteroog en stelt u scherp met de centrale scherpstelwiel bovenop de verrekijker.

Zodra het beeld scherp is opent u uw rechteroog en sluit u de linker. Nu kunt u de dioptrie-ring draaien totdat u ook een scherp beeld ziet met het rechteroog. Deze dioptrie-ring vindt u voor het rubber van het rechter oculair. Wanneer u nu het gesloten oog weer opent en door de Konus Next-2 8x21 kijkt bent u klaar om hem te gebruiken.


CameraOccasion. IN en VERKOOP
✅ NIEUW EN OCCASIONS

✅CameraOccasion heeft zich gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en tweedehands camera's, lenzen, kijkers en accessoires voor de scherpste prijzen.
- Minimaal 400 occasions op voorraad.
- In onze web shop kunt u al onze artikelen bekijken, bestellen en veilig betalen.
- Of kom naar onze winkel in Geldermalsen.
- We zijn aangesloten bij “Webwinkel keur” waar onze klantenwaardering ruim boven de 9 is.
- VANDAAG BESTELD, VANDAAG VERZONDEN. (Gratis verzending v.a. € 300.00)
- Onze occasions worden geleverd inclusief de accessoires die wij bij inruil hebben ontvangen.
- Wij hebben een fysieke winkel in Geldermalsen