MarktPlaza

Konsalik Het laatste lied van de steppe

128x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Konsalik Het laatste lied van de steppe
Gebonden boek in uitstekende staat
De kale Siberische steppe zal veranderen in een grote vruchtbare graanschuur, maar tegelijkertijd zal het water der wereldzeeën stijgen en een natuurramp ontketenen in andere delen van de wereld. Als.. De russen slagen in hun even diabolische als ingenieuze plan op de loop van de rivieren Ob en Irtysj te vernaderen: niet meer in de Noordelijke IJszee zullen zij uitkomen, maar in de Kaspische Zee...
Terwijl de Russen verbeten aan hun project werken, proberen de bewoners van een naburig dorp manmoedig het waanzinnige project te dwarsbomen. Maar al hun sabotagepogingen lijken tevergeefs, totdat zij onverwacht hulp krijgen van een mysterieuze vreemdeling. Igor Joegoerov is zijn naam, ‘de specialist’ zijn bijnaam. Hij infiltreert in een van de projectkampen, en zo effectief is zijn sabotagetechniek dat zelfs de uiterst professionele GROe-mannen niet op zijn spoor komen. Maar behalve een keihard vakman is hij een man van vlees en bloed en een blik in de prachtige ogen van Walja, de dochter van de projectleider, is voldoende om Igors hart te doen ontvlammen.
Walja is echter een groot voorstander van het project. Ondanks dat bloeit een heftige liefde op tussen Igor en Walja. Maar is Walja’s jaloezie ten opzichte van de adembenemende mooie Sonja terecht ? En zal Igor ooit zijn grootste geheim kunnen prijsgeven zinder hun liefde te vernietigen ?