MarktPlaza

Konsalik - Het gestolen geluk

94x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Konsalik - Het gestolen geluk
1988, De Boekerij bv
239 pag., isbn 90 225 0867 6 geb.
harde kaft
kaft heeft paar kleine vlekjes, rug klein beetje verkleurd
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
" De succesvolle dirigent Bernd Donani neemt zijn twintig jaar jongere echtgenote Carola mee op al zijn tournees. Hij heeft haar nodig, zegt hij. Maar Carola voelt zich nutteloos en zou liever bij haar dochtertjes blijven.
De violist Jean Lederc, jong, knap en ambitieus, wil Carola voor zijn eigen doeleinden gebruiken. Hij voelt haar verdrietige onmacht feilloos aan. Jean krijft Carola zover dat zij alles achter zich laat om samen met hem een nieuw leven op te bouwen. Op geraffineerde wijze ensce- neert Jean een auto-ongeluk en Bernd in de veronderstelling dat zijn geliefde vrouw overleden is, blijft diepbedroefd achter ... Om herkenning te voorkomen laat Carola door een plastisch chirurg in Marseille haar uiterlijk totaal veranderen. Zelfs voor Jean is ze onherkenbaar geworden ... Maar gestolen geluk gedijt niet en Carola beseft dat ze het slachtoffer van de doortrapte violist is geworden. Ze krijgt wroeging en mist haar kinderen. Is er echter nog wel een weg terug naar Bernd en haar twee dochtertjes?"