KOESTER MIJN HART - Lindsay Chase

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 45x bekeken
  • Datum geplaatst 11 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

KOESTER MIJN HART - Lindsay Chase
Historische roman (304 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 7,50
Verzendkosten voor koper (P/B: 250gr-2kg)
De jonge Honor Elliot is vastbesloten advocate te worden. Maar in het negentiende-eeuwse Boston wordt ze op alle mogelijke manieren tegengewerkt. Desondanks slaagt de onafhankelijke Honor erin haar studie met succes te voltooien. Na haar huwelijk met de jurist Robert Davis vertrekt de kersverse advocate naar New York. Daar opent ze haar eigen praktijk.
Wanneer Robert, die jaloers is op Honors succes, haar in de steek laat, blijft zij niet bij de pakken neerzitten: ze zet zich vol overgave in voor haar vrouwelijke cliënten. Ze krijgt uit onverwachte hoek hulp: Roberts voormalige baas, de machtige zakenman Nevada LaRouche, kan het doorzettingsvermogen van de pittige Honor wel waarderen en biedt haar zijn steun.
Voordat Honor het beseft, heeft ze haar hart verloren aan de zelfverzekerde Nevada en stort ze zich halsoverkop in een hartstochtelijke affaire. Totdat ze ontdekt dat Nevada in het verleden de wet heeft overtreden. Dit gaat tegen de strikte principes van Honor in en ze besluit met bloedend hart haar relatie met Nevada te verbreken.
Kort daarna ontdekt Honor echter dat ze zwanger is en staat ze voor de moeilijkste keuze van haar leven: moet ze trouw blijven aan haar beroepseer, of geeft ze de vader van haar kind een tweede kans?


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.