MarktPlaza

Knus 4 pers. huisje aan de Ourthe in het hart van de Ardennen

4230x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Knusse vakantiewoning in het hart van de Belgische Ardennen. De woning bevindt zich op een perceel van ruim 2000m2, welke door een wandel-fietspad gescheiden is van de rivier de Ourthe, waarop waar je heerlijk kunt kanoën en zwemmen.
Vanaf de ruime veranda heb je een prachtig zicht op de grote tuin en het broccoli van groen op de heuvels rondom. Stilte en rust zijn hier de kernwoorden, in de zomer af en toe doorbroken door vrolijk gekwebbel van de kanoërs op de Ourthe. Er is geen Wi-Fi of TV aanwezig dus dat schept ruimte voor goede gesprekken ;-)
In de tuin is een grote trampoline en vanaf de veranda roetsj je zo van de glijbaan af de tuin in. Leuk voor de kinderen!
Op loopafstand bevinden zich een aantal gezellige terrasen en eetgelegenheden. Op 10 minuten lopen zit Domaine La Palogne, een prachtige 'Ferme' waar je kano's of mountainbikes kunt huren, midgetgolven, een roofvogelshow bezoeken en een schattenjacht kunt maken op het fort bovenop de berg. of je strijkt neer op het heerlijke terras terwijl de kinderen zich vermaken in de grote speeltuin.

De woning zelf is eenvoudig maar knus.
op de BG is een open keuken, een eethoek, een bankstel bij de gezellige houtkachel en een compacte badkamer v.v. douche, toilet en wastafel.
Op de eerste etage is een vliering waarop een 2 persoons bed en 2 1-persoons bedden staan. De vliering is vrij laag en loopt in een punt, waaronder de meeste mensen wel gewoon rechtop kunnen staan.
een 5e persoon is evt. bespreekbaar tegen een vergoeding van € 10,- per nacht.

Het is echt een fantastisch huis voor outdoor mensen die gek zijn op hiken, biken, roeien, rennen, klimmen en spelen in de natuur!

Beschikbaarheid
We verhuiren het huis van maart t/m oktober
BASIS* Prijzen voor 2020:
weekend (vr - ma): € 250,00
midweek (ma - vr): € 270,00
week (vr - vr): € 470,00
Toeslagen voor de periodes:
04-07 t/m 30-08: € 100,00 per week (uitsluitend verhuur per volle week in de zomervakantie)
10-10 t/m 25-10: € 80,00 per verblijf

Prijzen voor speciale weekenden:
Pasen: VERHUURD
Hemelvaartweekend: (21 t/m 24 mei): € 350,00
Pinksterweekend: (29 mei t/m 1 juni): € 350,00

Schoonmaakkosten: € 35,00
Borgsom: € 200,-
Toeristenbelasting: € 1,- ppn (18+)