MarktPlaza

KLUSJESMAN

256x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Beste klant,


Mijn naam is Robert, ben 70 en klusser.
Vele jaren bij verhuisbedrijven gewerkt, en ja, dat is sjouwen, maar ook bekijken
tevoren hoeveel kubieke meter je nodig hebt zodat je wagen niet te klein is, of juist te groot.


Aansluiten van eenvoudige apparaten: 
leerde ik spelenderwijze, ook keukens weghalen (stroom, water en gas) is me bekend. Keukens plaatsen alleen wanneer het een eenvoudige plaatsing betreft. Anders, bij complexere keukens graag met een ervaren vakman samen.


Wasmachines plaatsen/weghalen: 
wanneer geen trappen geen probleem. Heb steekwagen en kan aanhanger huren (heb BE).
Wasmachines sjouwen op trappen kan alleen met twee stevige mannen, (b.v. Coolblue helden zie internet).
Aansluiten wasmachines, vaatwasmachines, droger, luchtafvoer maken hoeft geen probleem te zijn ben best wel creatief.


Vervoeren: van dingen als meubels of groter, kleiner, kan ook, heb Volvo V7 met trekhaak, kan evt. zeer grote aanhanger huren.


Verhuisklussen: tja enorme ervaring om die dag fijn te regelen heb één man nodig voor grote zaken en wasmachine, kan ook van 4 hoog af of naar toe, dan huur ik zaken in zoals een veilige verhuislift. Maar dat hoeft niet altijd, een man erbij en trappen lopen kan ook.
Evt. kunnen met touw werken. Genoeg ervaring, met mijn rijbewijs huur ik een 20 kub bak, genoeg voor gemiddelde huishoudens, anders wanneer het groter is dan 2x rijden, vaak de andere dag, afhankelijk of het benden is of dat de trappen of liften (kost veel tijd) erbij te pas komen.


Schilderen: erg veel ervaring binnen en buiten het huis/boot enz.


Timmeren: allerlei klusjes in huis regelen we.

Behangen, witten..


Tuin: dat is een leuke, ben stratenmaker geweest en legde meestal van de grote zware grindtegels aan, met dat gekleurde vierkantje in het midden. Daarvoor moet je ervaring hebben met ophogen/egaliseren van de ondergrond, afwatering, maar niet teveel is n.l. in de vriestijden erg gevaarlijk door de kans op uitglijden.
Deze tegels zijn echt zwaar is ook een gehate klus, maar niet voor mij. Met mijn touwtjes, waterpas en rubber hamer zie je me mijn hart ophalen! tegelijk zijn ook hekken, stoepen, afrasteringen, vijvers en andere leuke dingetjes mogelijk die je tuin/binnenplaats zo speciaal maken.


Muren slopen maar ook bouwen heb ik ook gedaan.

Massagedouche cabine van glas afgebroken (verhuisd), vervoerd en geplaatst incl. afvoer van water en stoom, aanvoer van koud en warm water, elektriciteit voor het bedieningspaneel, radio, stoom en verlichting.


Beste klant u ziet ik durf veel aan. Niet alles. Ik zou bij elke complexere uitdaging eerst graag met de cliënt willen overleggen en duidelijke afspraken wensen te maken over wat hij/zij graag zou willen.
De prijs is dan ook bespreekbaar.

Mvrgr, Robert