Kleur in huis, Suzy Chiazzari

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 51x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kleur in huis, Suzy Chiazzari
Forte
2008
256 blz.
19x24 cm
Harde kaft, rand en hoekjes geschonden, achteraan zit er een plastieke mapje dat leeg is, weet niet of hier iets in zat of niet

Inhoud: Het kiezen van kleur in je interieur is vaak een kwestie van proberen met soms tegenvallende resultaten. Met deze overzichtelijke, gebruiksvriendelijke handleiding wordt het kiezen van kleur in je interieur aanzienlijk eenvoudiger.
Kleur in huis bevat meer dan 65.000 verrassende kleurencombinaties en verder: een hoofdstuk mix&match met plafond, wanden, meubels en vloer voor 16 voorbeeldkamers, zodat je kunt zien welke kleurencombinaties je het beste bevallen; drie delen met 128 verschillende kleuren, elk gecombineerd met 15 setjes complementaire, aangrenzende of contrasterende kleuren, aan de hand waarvan je je persoonlijke stijl kunt vaststellen; afscheurbare staaltjes van alle 128 kleuren, zodat je de kleuren van verf, meubels, stoffen en dergelijke gemakkelijk kunt vergelijken.
Het boek is uitgevoerd met een verborgen spiraalband, waardoor de bladzijden met kleurstalen goed open blijven liggen. Zes tabbladen verdelen het boek overzichtelijk in verschillende kleurstijlen. Achterin het boek zit een hersluitbaar doorzichtig mapje om al je kleurstalen te bewaren.
Kleur in je huis is het ultieme handboek voor het samenstellen van je eigen persoonlijke kleurenschema's.

Suzy Chiazzari is een autoriteit op het gebied van holistisch ontwerpen en kleurentherapie. Ze heeft het Holistic Design Institute en de Iris International School of Colour Therapy opgericht. Ook heeft ze allerlei boeken geschreven over kleur en interieurontwerp.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.