Klaas Kompaan – Zeegang 9

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 26x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Klaas Kompaan – Zeegang 9
Behorende bij de serie: ‘Het Kopstuk Hilbert’ en ‘Volle kracht vooruit’ van K. Norel
La Rivièra & Voorhoeve B.V.
224 pag., isbn 90 608 4 339 9
harde kaft
naam voorin boek vermeld, streep op onderkant van het boek, door een paar pagina's zit 1 nietje geslagen ter versteviging.
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
“Ten geleide ‘Het Kopstuk Hilbert’ en ‘Volle kracht vooruit’ waren voorbestemd om een derde deel in hun gezelschap te krijgen. De figuren hadden al gestalte gekregen. De grote lijnen waaren door de auteur al uitgesproken. De formule waardoor het boek een zelfstandig geheel zou worden, leefde al bij de schijver en de uitgevers. Het leven houdt met niemands plannen rekening. Wil en daad staan op één blad. Wanneer de innerlijke ontvouwing van een mens de gestelde maat bereikt heeft, wordt hij naar elders geroepen. Tot op het laatste moment was K. Norel nog boordevol id eeën. Als hommage aan een beroemd auteur hebben de uitgevers zijn plannen om ‘Zeegang 9’ te schrijven verder uitgewerkt, daarbij voortbedurend op zijn stramien. Jarenlange samenwerking had de stijl van K. Norel tot een vertrouwd gegeven gemaakt. Een eerbewijs in een wat ongebruikelijke vorm, maar waarin een warmer genegenheid vorm krijgt dan een standbeeld op plaquette ooit zal kunnen uitbeelden.
De Uitgevers”
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘romans’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.