Kip En Ander Gevogelte (Hardcover/Gebonden)
Kenmerken
- Conditie
- Zo goed als nieuw
- Levering
- Niet van toepassing
Omschrijving
Kookboek waarin voedingsadviezen over gezond eten vooraf veel aandacht krijgen en met informatie over diverse soorten gevogelte: kip, kwartels, kalkoen, duif, fazant, patrijs enz. Aandacht voor de behandeling van verse en diepgevroren vogels, opbinden en smaakmakers. Basisrecepten voor bouillons en vullingen. De recepten staan op soort: soepen en voorgerechten, salades, snelle gerechten, meer uitgebreide hoofdgerechten en recepten voor gevulde broodjes. Ze zijn gericht op een breed publiek met enige kookervaring. Per recept een korte omschrijving van het gerecht, opgave (voor)bereidingstijd en voedingswaarden en vitamines. De handelingen staan puntsgewijs. Bij ieder recept opgave van variatiemogelijkheden en tips. In een gekleurd blok Pluspunten worden de voordelen van de gebruikte ingredienten nog eens benadrukt. Tekst in drie kolommen, op de tegenoverliggende pagina een aantrekkelijke gerechtfoto in kleur. Met register