MarktPlaza

Kinematisch-getriebeanalytisches Praktikum (Kinematica)

10x bekeken
15 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 0,01

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 1958, 172 blz. Duitstalig. Betreft een oud-bibliotheekboek: stickers en stempels op kaft en schutbladen; binnenwerk is in goede en nette staat. Verzendkosten NL zijn bij de prijs inbegrepen. [D38]

Ondertitel: Hand- und Übungsbuch zur Analyse ebener Getriebe Für den Konstrukteur, die Vorlesung und das Selbststudium.

Boeken over kinematica of tandwieltheorie die betrekking hebben op de tandwielanalyseprocedures, b.v. Er zijn voldoende cijfers beschikbaar om de snelheids-, acceleratie- en krommingsrelaties van "vlakke" tandwielen te behandelen en deze methoden uit te leggen met behulp van eenvoudige tandwielen, vooral de basisversnellingen. Bij toepassing van deze "grondbeginselen" op meer gecompliceerde versnellingsbakken, bijvoorbeeld al in zevenbars-versnellingsbakken in de vorm van tweestanden-versnellingsbakken, in tien-bar- en meerbars-versnellingsbakken en in toenemende mate in composiet-versnellingsbakken, zoals tandwielkasten. versnellingsbakken, riem-crank versnellingsbakken, combinaties van gebogen versnellingsbakken met kruk versnellingsbakken, Gedreven door visie, enz., realiseert de "tijdarme" ontwerper zich al snel dat het oplossen van dergelijke taken een aanzienlijke investering van denken en tijd vergt totdat men begrijpt hoe te combineren en pas deze basisprincipes op een passende manier toe. Gebaseerd op bijna veertig jaar onderwijservaring en op mensen die hebben gewerkt als adviseurs voor de industrie, als ervaren experts en als medewerkers in technische organisaties en verenigingen, wil de auteur de ontwerper helpen met deze "kinematica- en tandwielanalysestage". de hierboven geïdentificeerde moeilijkheden kunnen relatief moeiteloos en op een tijdbesparende manier worden overwonnen, zelfs in gecompliceerde gevallen. Voor dit doel dient de zogenaamde receptachtige compilatie van de basis, de toevoeging van tekenmethoden die in andere leerboeken ontbreken, b.v. B. Hoeksnelheids- en hoekversnellingsplannen, evenals de opname van nieuwere methoden (complexe methode), kruktandwielen, nokkentandwielen, riemtandwielen en schroeftandwielen, de benadrukte toepassing van de theorie op de meest uiteenlopende tandwielen van werk en verwerking machines, uitgelegd aan de hand van echte numerieke voorbeelden uitgevoerd met uitgebreide aandacht voor de “maatregelen”.

Voor inhoud zie foto's.

Verzending:
Verzending zal plaatsvinden van dinsdag tot en met zaterdag.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.