MarktPlaza

Kindermeubilair Julieta, Elisabeth en Rita nu 50% korting!!

253x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Rita:

Mooie design kinderstoel en tafel van ontwerper Joan Gaspar voor het merk Resol Barcelona Dd. De stoelen en talfels zijn gemaakt van een licht en sterk kunststof en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en stapelbaar. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Julieta: Mooie design kinderstoel van ontwerper Joan Gaspar voor het merk Resol Barcelona Dd. De stoelen zijn gemaakt van een licht en sterk kunststof en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en stapelbaar. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Mooi in combinatie met een Julieta kinder design tafel.

Baby Elisabeth: Mooie kinderstoel van het merk Siesta. De stoelen zijn gemaakt van een licht en sterk kunststof en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en stapelbaar. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Let op: bovenstaande prijs is een vanaf prijs. Kijk op onze website voor de actuele prijzen.

Kijk voor meer informatie op onze site van STR collectie of kom langs in onze showroom in Sprang Capelle. Bel ons om een afspraak te maken! Bezorging mogelijk tegen meerprijs.