MarktPlaza

Kinderhulp bij aankomen/afvallen in omgeving Roosendaal.

60x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Mijn naam is Joey Vissenberg, ik ben 19 jaar oud en ik wil mijn eigen bedrijf beginnen dat gaat over hulp bij kinderen tussen de 6-12 jaar die graag willen aankomen of afvallen op een kindvriendelijke manier. Ik ben daarom opzoek naar 2 kinderen in de leeftijdscategorie 6-12 jaar die de strijd aan willen gaan.

Het proces gaat als volgt: eerst vindt er een intake gesprek plaats bij het kind thuis, waar we alles bespreken, zoals wat wordt er vooral gegeten en gedronken in huis en wat zijn de hobby's van de kinderen. Vervolgens kaart ik de grootste problemen aan en gaan wij (het kind, de ouders en ik) hier een oplossing voor samenstellen. Deze oplossing bestaat uit een voedingsschema die stapsgewijs steeds iets strenger wordt. Vervolgens kom ik 1x per week even langs om te kijken hoe het met de voeding gaat, op dat moment gaat het kind ook wegen en schrijf ik alle vooruitgang op. Er wordt aandachtig aan het kind gevraagd wat hij fijn vond en wat hij niet leuk vindt, hier passen wij het voedingsschema op aan.

Hetgeen wat deze aanpak zo uniek maakt, is dat het kind en de ouders vooral in gaan zien dat een gezond, fit lichaam belangrijker en makkelijker te behalen is dan hij/zij denkt. Het blijft natuurlijk wel kindvriendelijk, want om een kind van bijvoorbeeld 7 jaar te verbieden om nooit meer pizza te eten is onrealistisch. Vandaar leggen wij de focus op dat de kinderen vooral weten wanneer het te veel of te weinig is wat ze eten.

Dit is vooral een leerzame en leuke ervaring voor kind en ouder, omdat ik zelf in de start fase zit van mijn bedrijf wil ik het kind 4 weken lang gratis begeleiden. Ik verwacht binnen deze 4 weken goede resultaten bij het kind in uiterlijk maar vooral in emoties, er vind na deze 4 weken een evaluatie gesprek plaats waar de ouders en het kind aan mij vertellen wat ze goed of slecht vonden gaan aan mij en aan het proces. Verder gaan we kijken naar hoe ver het kind in de 4 weken is gekomen en wat de plannen voor de toekomst zijn.

Stuur me gerust een berichtje en dan kijken we samen naar wat de mogelijkheden zijn, je kunt me ook bellen of whatsappen naar #06 36315648