MarktPlaza

Kijk! Dit is Freek (Het oeuvre van Freek de Jonge)

2x bekeken
9 uur geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 0,01

Omschrijving

Lijvige hardcover gebonden, uitgave 2011, 640 blz. boordevol kleurenfoto's. Hoeken kaft licht 'sleets'; verder in goede staat. Verzendkosten NL zijn bij de prijs inbegrepen. Verzendkosten [A]

De auteurs beschrijven in dit kolossale boekwerk het volledige oeuvre van Freek de Jonge. Bart Jungmann reisde hiervoor met hem terug naar de plaatsen die zo bepalend zijn geweest voor zijn leven en werk. ...Het is een boek met gesprekken, reportages en beschrijvingen van zo'n veertig theaterprogramma's, naast een groot aantal gelegenheidsprojecten en andere uitstapjes, zoals naar de literatuur. Het is ook een ruime bloemlezing uit zijn repertoire. Het is rijk aan illustraties: uniek fotomateriaal, affiches, boeken, programmaboekjes, afbeeldingen van beeld- en geluidsdragers, correspondentie en nog veel meer.

Verzending:
Verzending zal plaatsvinden van dinsdag tot en met zaterdag.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.