MarktPlaza

Kia Venga - 1.6 CVVT ExecutiveLine Automaat /Navi/Camera/Opendak/Clima/1e Eig/NAP/7 Jaar garantie

536x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2015 - mei 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 156 Nm
GVW: 1.780 kg
Afmetingen (LxBxH): 408 x 177 x 160 cm
Wielbasis: 262 cm
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 150 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Garantie: 3 maanden Huis-garantie.
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Eerste eigenaar
- Elektrisch glazen panorama-dak
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 16"
- Navigatiesysteem full map
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia systeem
- Onderhoudsboekjes aanwezig
- Radio-cd/mp3 speler
Behalve een markant design biedt de Kia Venga ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Deze dealeronderhouden Venga is uit 2016 en heeft 61.884 kilometer gereden. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar en heeft nog de resterende 7 jaar Kia -garantie. Stuurverwarming en stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
De bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. In deze Kia kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Kia Venga samen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Als u nieuwsgierig bent naar deze Kia Venga, neem dan snel contact met ons op.
Betreft een origineel in Nederland geleverde auto, dus de volledige historie is bekend en heeft absoluut de juiste kilometerstand. Onze afleveringskosten zijn € 399,- inclusief nieuwe APK-keuring, nationale auto pas en 7 jaar Kia-garantie. Financiering en Lease is mogelijk. Proefrit uitsluitend via telefonische afspraak. Kijk voor meer info op onze website www.autonavap.nl Openingstijden: maandag 13:00 tot 17:30, dinsdag t/m. vrijdag 09:30 tot 17:30, zaterdag 10:00 tot 16:30.