MarktPlaza

Kia Sportage - 2.0 X-ecutive Plus Pack met PANNORAMA DAK 2e eigenaar

524x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2010 - mrt 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 194 Nm
GVW: 1.980 kg
Afmetingen (LxBxH): 444 x 186 x 165 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 58 liter
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,8 l/100km (1 op 10,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
CO2 uitstoot: 177 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaal-/micakleur
- mistlampen voor adaptief
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
Iedere autoliefhebber weet het, uit Korea komen auto’s die met een groot gevoel voor kwaliteit zijn gebouwd. Auto’s met karakter, gemaakt voor de veeleisende automobilist. Dit is zo'n Koreaanse kwaliteitsauto, een Kia Sportage uit 2011 met een tellerstand van 121325 kilometer. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. In deze Kia profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook is de Kia uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Kia Sportage heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Afleveringsmogelijkheden:
Voor aanschaf van een occasion heeft u bij ons 2 mogelijkheden, u kiest voor:
• Pakket Standaard: De scherp geadverteerde prijs inclusief geldige apk, vloeistoffencontrole, minimaal 5 liter brandstof en ter naam stellen van het voertuig, geen meerprijs!
• Pakket Service: Pakket standaard inclusief servicebeurt. Prijs is variërend vanaf € 395,- tot € 595,- afhankelijk van het voertuig.
Nationale Auto Pas
Omdat wij zijn aangesloten bij de Nationale Auto Pas worden alle auto’s geleverd met een NAP certificaat. Zo heeft u de garantie dat de kilometerstand juist is.
Openingstijden
Voor het maken van een afspraak om de auto te bezichtigen, of voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Johan Ouwerkerk via 06-26162417 - 0411-678467 of Nard Strik 06-45088858. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 16.30.
Ons bedrijf:
Strik Auto's, al meer dan 30 jaar een begrip in Nederland biedt zijn auto's aan tegen zeer concurrerende prijzen. Kijk ook eens op onze website WWW.STRIKAUTOS.NL, wij hebben altijd 100 occasions op voorraad. Klanten beoordelen ons met een 8,6 via klantenvertellen.nl, deze beoordelingen vindt u terug op onze website. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, echter kunnen aan deze advertenties geen rechten worden ontleend.