MarktPlaza

Kia Sorento - 2.5 CRDI Grijs kenteken* zeer goed onderhouden

564x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: 4x4, Bluetooth carkit, c.deurv. met afst.bed., EBD, elektrische ramen voor, hoofd airbag(s) a., hoofd airbag(s) v., lichtmetalen velgen 16", Onderhoudsboekjes aanwezig, passagiersairbag
Door inruil verkregen deze door ons zeer goed onderhouden Kia Sorento, onderhoudsboekjes en werkplaatshistorie zijn aanwezig!
De Kia staat op 4 nieuwe all-season banden. Verwacht geen nieuwstaat auto, hij heeft zijn gebruikers sporen echt wel. Maar hij verkeert vooral technische in zeer goede staat. De drijfstanglagers en zuigerveren zijn vervangen, daarbij is de cilinderkop gereviseerd en uiteraard alle pakkingen vervangen
Voor afspraak of proefrit bel
Robbin Meijerink
Autoservice Meijerink
Enterweg 12A Wierden
0546-575041
info@autoservicemeijerink.nl
Wij zijn een vertrouwd adres in de omgeving van Wierden voor onderhoud en reparatie aan uw auto, bus, camper, aanhangwagen of paardentrailer. Wij zijn aangesloten bij de branche-organisatie Bovag. Daarnaast verzorgen wij ook de RDW verplichte algemene periodieke keuring (APK). We zijn een universele garage zonder garageformules. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Ook voor occasions kunt u bij Autoservice Meijerink terecht. Onze specialiteit is om een klant specifieke occasions op te zoeken, zodat de occasions aan al uw eisen voldoet.
We hopen u snel eens te mogen zien bij Autoservice Meijerink!
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Bekleding: Stof
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 121 per kwartaal
Referentienummer: 447