MarktPlaza

Kia Rio - 1.2I CVVT Super Pack

87x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2011 - feb 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 121 Nm
GVW: 1.560 kg
Afmetingen (LxBxH): 405 x 172 x 146 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 13,1 s
Topsnelheid: 168 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterspoiler
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Metaal-/micakleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Als geen ander weten de Koreaanse automerken auto’s te bouwen van een geweldige kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld deze dealeronderhouden Kia Rio uit 2012, die met zijn kilometerstand van 55214 in een uitstekende conditie verkeert. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Het start-stopsysteem schakelt de motor automatisch uit wanneer u stil staat. Dit bespaart brandstof en vermindert de emissies. Ook extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin zijn aan boord.
Deze Kia is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem te bedienen. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Kia is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De Kia is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Kia voor een proefrit reserveren.
Wij rekenen € 245,00 rijklaar maak kosten. De auto wordt hiervoor professioneel gereinigd aan u afgeleverd, voorzien van een nieuwe APK keuring, milieu 4-gas of roetmeting, afleverings check up motorruimte, en NAP certificaat. Daarnaast zetten wij de auto voor u op naam. Een grote onderhoudsbeurt en/of garantie is in overleg tegen meerprijs mogelijk. Financiering en/of inruil mogelijk. Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk- en zetfouten.