MarktPlaza

Kia Rio - 1.2 CVVT Super Pack

123x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: aug 2011 - feb 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 121 Nm
GVW: 1.560 kg
Afmetingen (LxBxH): 405 x 172 x 146 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 13,1 s
Topsnelheid: 168 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: zwart/grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 395 afleverkosten.
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (€ 395): Afleverbeurt Poetsbeurt
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
Onderhoudshistorie: Volledige onderhoudshistorie aanwezig
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterspoiler
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
De Koreaanse merken onderscheiden zich door geweldige bouwkwaliteit, uitstekende rijeigenschappen en slimme technologie. Neem bijvoorbeeld deze Kia Rio uit 2011, die 78584 kilometer op de teller heeft staan. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Kia met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Een milieusparende voorziening van deze auto is het start-stopsysteem. Bij de uitrusting van deze Kia horen onder meer extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
In deze Rio vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Kia Rio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
U Kunt ons ook bereiken via whatsapp op tel. Nummer: 06-41635631
EXTRA INFORMATIE
Genoemde prijs is een meeneemprijs inclusief tenaamstelling, geldige APK en schoonmaken van interieur en exterieur.
Optioneel bieden wij u voor € 395,- het technisch rijklaar maken van onze occasions. Voor dit bedrag mag u van ons verwachten: - onderhoudsbeurt volgens automerk gerelateerd schema – minimaal 1 jaar APK - indien van toepassing extra vervangingen zoals distributiesnaar, rem delen en/of banden etc.- garantie (Kia 7 jaar fabrieksgarantie mits van toepassing of 6 maanden BOVAG) bij aanschafprijs boven € 4.500,-.
Hoewel aan de informatie over onze occasions de grootst mogelijke zorg is besteed kan Autobedrijf Kleverlaan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie, van welke aard dan ook.
Autobedrijf Kleverlaan is sinds 1975 een begrip in de gehele Duin- en Bollenstreek én ver daarbuiten. Wij staan met ons complete team altijd klaar om u mobiel te houden. Autobedrijf Kleverlaan verzorgt uw onderhoud en reparaties van alle automerken en verkoopt nieuwe Kia’s en gebruikte auto’s van alle automerken. U kunt ook terecht voor Full Operational Leasing, Financial Leasing, Private Leasing, particuliere financiering, schadeherstel en autoverzekeringen. Verder voeren wij APK-keuringen uit, hebben wij een snelservice en een aircoservice. Ook voor de inbouw van apparatuur en accessoires, bandenservice en de verhuur van bedrijfsbussen bent u bij Autobedrijf Kleverlaan aan het juiste adres.
Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag 9.00u – 18.00u
Zaterdag 9.00u – 17.00u
Koopavond donderdag 19.00u – 21.00u
Openingstijden werkplaats:
Maandag t/m vrijdag 8.00u – 17.00u
Zaterdag 8.00u – 12.30u