MarktPlaza

Kia Picanto - 1.0 CVVT COMFORTLINE / AIRCO / ELEKT. RAMEN

473x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2015 - jun 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 94 Nm
GVW: 1.400 kg
Afmetingen (LxBxH): 360 x 160 x 148 cm
Wielbasis: 239 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 14,6 s
Topsnelheid: 158 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
Iedere autoliefhebber weet het, uit Korea komen auto’s die met een groot gevoel voor kwaliteit zijn gebouwd. Auto’s met karakter, gemaakt voor de veeleisende automobilist. Dit is zo'n Koreaanse kwaliteitsauto, een Kia Picanto uit 2016 met een tellerstand van 70658 kilometer. Met deze Kia is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Ook elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Ook is de Kia uitgerust met: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Als bestuurder van deze Kia bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
RIJKLAAR PRIJS inclusief 6 maanden BOVAG garantie, afleveringsinspectie, leges, overschrijvingskosten, poetsbeurt en geldige A.P.K. keuring. Dit pakket is uit te breiden met het Full Servicepakket voor € 495, - en bestaat uit: Een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, een nieuwe A.P.K. keuring, 20 liter brandstof, een nieuwe set matten en 1 jaar mobiliteitsgarantie. De inhoud van deze advertentie is met de meeste zorg samengesteld. Zet & typefouten voorbehouden.
Autobedrijf Graumans is Uw Opel verkooppunt van Baarle-Nassau en omstreken. Het familiebedrijf is ruim 40 jaar geleden opgericht. Het automobielbedrijf is gegroeid naar een full-service auto bedrijf met een moderne geoutilleerde werkplaats, bij ons kunt U terecht voor alle oplossingen qua mobiliteit. Zoals o.a. inkoop / verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen, taxaties, schade, financiering / lease, bemiddeling, export, onderdelen / accessoires, onderhoud/reparatie en APK-keuring.