MarktPlaza

Kia Cee'd - 1.0 T-GDi GT-Plusline 120pk NAVI / CAMERA / PANORAMADAK / PARKEEERSENSOREN

584x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2017 - aug 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 171 Nm
GVW: 1.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 431 x 178 x 147 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
- Voorstoelen verwarmd
Met slimme techniek, een grote mate van degelijkheid en veel aandacht voor ruimte en comfort hebben de Koreaanse automerken in Europa een zeer goede reputatie verworven. Dat is ook te merken aan deze dealeronderhouden Kia cee'd van 2017, die een tellerstand heeft van 15895 kilometer. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem met dab-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Kia heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. De Kia is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een dealeronderhouden Kia cee'd die 15895 kilometer heeft gelopen. Het bouwjaar is 2017. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audio-installatiesysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. De elektronische systemen in deze Kia helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel als standaard uitrusting.
In de Kia cee'd heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
De prijs is excl. servicepakket van 550,- euro.