MarktPlaza

Keuringsdienst Van Waarde - Het Beste Van 4 Seizoenen (7 DVD) Nieuw/Gesealed

719x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Keuringsdienst Van Waarde - Het Beste Van 4 Seizoenen  (7 DVD)  Nieuw/Gesealed

BCZ

Speelduur 1008 minuten 

De verzamelbox van de Keuringsdienst van Waarde is een goedgevulde box met 42 afleveringen. De 7 Dvd’s presenteren het beste van vier seizoenen Keuringsdienst van Waarde. Keuringsdienst van Waarde is een televisieserie, waarin simpele vragen vaak hilarische antwoorden opleveren.

Klopt het wat fabrikanten claimen en wat ze ons in reclames verkopen? De verslaggevers van de Keuringsdienst nemen de telefoon ter hand en duiken in de wondere wereld van ons voedsel.

Keuringsdienst van Waarde is een Nederlands consumententelevisieprogramma van programmaproducent BlazHoffski Productions BV (eerder Dahl TV), dat uitgezonden wordt door de KRO-NCRV, voorheen de RVU, de NTR en de KRO. Het programma geeft inzicht in de productie van voedsel en andere consumentenproducten en probeert op dat gebied zin van onzin te scheiden.
De titel van het programma is een woordspeling op de naam van de voormalige keuringsinstantie Keuringsdienst van Waren, die in 2002 opging in de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties