Ketting met authentieke amulet houder

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 55x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Veel gebruikt als amulet zijn: (edel)stenen, heilige teksten, muntjes, tekeningen, ringen, religieuze objecten. Met behulp van kleuren, materialen en vormen wordt geprobeerd het ongeluk te weren en het geluk aan te trekken.


Over het verschil tussen amulet en talisman bestaan meerdere opvattingen. Van oorsprong was volgens velen een amulet vooral gericht op bescherming tegen negatieve krachten, terwijl de talisman juist een positieve kracht moest aantrekken en het gewenste effect bespoedigen. Maar in de praktijk is dat onderscheid niet strikt te maken en tegenwoordig worden de woorden amulet en talisman door elkaar gebruikt.

Dit prachtige sieraad, in de vorm van een koker wordt op de borst gedragen. Het kan geopend worden en er kan een klein voorwerp in bewaard worden.
Het is ​gemaakt van witmetaal, een nikkelvrije legering van verschillende metalen. Het gedraagt zich als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door witmetaal met een zilverdoek te wrijven, krijgt het een prachtige glans.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.