Ketting met 6 edelsteen harten in kadodoos

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 54x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Het hart is een klassiek en universeel symbool voor de liefde dat door iedereen over de gehele wereld wordt gebruikt. Van oudsher is in veel culturen het hart gekozen als zetel van liefde en gevoel.


Deze mooie set bestaat uit een verzilverde ketting (lengte 45 cm. maar desgewenst iets ruimer instelbaar) en 6 zorgvuldig geselecteerde hartvormige edelstenen. De hartjes zijn circa 2,5 bij 2,5 cm. groot.Amethist is een zeer veelzijdig kristal. Draag kleine kristallen in sieraden en gebruik ze bij genezing en meditatie.
Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring.
Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven.
Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht.
Fluoriet brengt je op een zachte, maar toch snelle manier bij je kern. Het haalt het beste in je naar boven, zowel in fysieke als in geestelijke zin.
Tijgeroog is een symbool van innerlijke kracht, het is een steen die krachtig en positief aanvoelt. Ook een steen die zorgt voor warmte, geborgenheid en vertrouwen tussen mensen.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!
 
 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.