MarktPlaza

Kess (reworked) 4.036 Ksuite 2.08

287x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Kess 4.036 volledige Reworked PCB

Door het vervangen van alle minderwaardige componenten van de Chinese tool is de Kess 4.036 een stabiele en veilige tool geworden, Tevens zijn de protocollen en firmware vervangen met de originele en hierdoor zijn ook de checksum fouten niet meer voorkomend.

Ook is deze Reworked Kess internet veilig, dus het uitschakelen van de internet verbinding is niet meer nodig, geen gebrickte of gelockte hardware meer!

Vervangen componenten:

  • BCR112 transistors
    MMUN2113 transistors
    BC817 transistors
    NFE61PT472C1H9L murata filters
    1uF - 35V capacitors
    220uF - 10V capacitors
    10uF - 16V tantalum capacitors

Ksuite:

Ksuite is de software waarmee de hardware communiceert met de ecu, de versie geleverd bij de Kess is 2.08 met Auto’s Vrachtwagens en Motoren vrij gegeven.

De software is voorzien van alle correcte checksum en heeft de originele Alientech protocollen aan boord, dus geen lees/schrijf fouten meer en geen communicatie verlies tijdens het process.

Tricore:

Ook de extra Tricore module is ge-Reworked waardoor ook het on Bench (los) lezen en schrijven van nieuwere beveiligde ecu’s nu stabiel en veilig kan worden gedaan.

Bootloader:

Tevens kunt u met de Kess ecu’s in Bootmode lezen, dit om bijvoorbeeld de volledige data (MPC-Eeprom-Flash) te kunnen lezen/schrijven. Dit maakt herstel, klonen of immo vrij maken mogelijk.
Aansluit schema’s voor Tricore en Bootmode lezen/schrijven zitten bijgesloten in Ksuite.

Lever omvang:

  • Kess 4.036 (Reworked)
    Tricore module (Reworked)
    Bootloader kabel
    Tricore kabel
    OBD2 kabel
    USB kabel
    Software DVD