MarktPlaza

Kenneth Royce - Nato-geheimen op Ustica

127x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Kenneth Royce - Nato-geheimen op Ustica
Prisma boeken nr 1146
1966, Het Spectrum
189 pag.
Rug beetje beschadigd
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ' avontuur/thriller/spanning'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
Toen Lawrence Jim Penso's lichaam in de sneeuw achterliet, was hij eigenlijk opgelucht; het raakte hem nauwelijks dat hijzelf de oorzaak was van de dood van de man die hem zijn vrouw had ontnomen. Om het verleden te vergeten ging Lawrence naar Ustica, het kleine vulkanische eilandje voor de noordkust van Siciliƫ, dat door de Irtaliaanse regering was aangewezen als verbanningsoord voor ongewenste Sicilianen, meestal gevaarlijke leden van de Mafia. Maar dit schijnbaar zo vreedzame, zonovergoten paradijsje blijkt al spoedig een oord van haat en geweld, waar Lawrence zijn leven niet zeker is en waar het verleden weer dreigende werkelijkheid lijkt te worden. Hij raakt verstrikt in een net van spionage en contraspionage. Middenin dit net zit als een dodelijke spin de Mafia-leider Morasco, wiens pompeuze villa, gebouwd in een van de grotten waaraan Ustica zo rijk is, bina Lawrence;s graf wordt.
Kenneth Royce is een befaamd thrillerauteur. Tegen een authentieke achtergrond weet hij met meesterhand dramatische en bijzonder spannende situaties te schetsen, waarmee hij de talrijke liefhebbers van dit genre enkele aangename en boeiende uren zal kunnen bezorgen.: