Ken Kester - Bandieten van het verre westen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 101x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Ken Kester - Bandieten van het verre westen
Jupiter Reeks
Uitgeverij Nooitgedacht
128 pag.
met wat kleine gebruiksspoortjes
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
"Iedere keer dat een goederentrein met een lading zilver uit Ballast vertrok, werd de trein aangehouden door gemaskerde bandieten en het zilver geroofd. De een of ander moest de dieven een wenk hebben gegeven, waarna deze voor de rest hadden gezorgd.
Ricky Degard en Boyd Fennick werd het onderzoek opgedragen en zij bedachten een mooi plannetje om het zilver er ditmaal veilig doorheen te krijgen. Maar degeen die de bandieten de vereiste aanwijzingen gaf, scheen wel erg goed op de hoogte te zijn, want ook nu liep lles weer mis.
Ricky en Boyd vonden een gemaskerd welkomst comité op zich wachten, toen zij wilden proberen het zilver via een andere weg naar de plaats van bestemming te krijgen.
Maar Degard was een koppig man en hij dacht er niet over het op te geven, na deze tegenslag. Hij zette door en slaggde er tenslotte in, zij het na tal van levensgevaarlijke avonturen, om de bende te ontmaskeren en daarmee tevens de geheimzinnige leider, die alles achter de schermen organiseerde."
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'avontuur/thriller/spanning'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.