MarktPlaza

Kees Hageman - Het Grote Fusion Kookboek (Hardcover/Gebonden)

90x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

144 pagina's

met 60 overheerlijke recepten uit de gemengde Oosterse en Westerse keuken Voor Grenzeloos Genieten

Joyce Huisman werkt als schrijfster en journaliste. Ze heeft diverse titels op haar naam staan, waaronder de boeken van en over Piet Boon. Daarnaast levert ze regelmatig bijdragen aan het tijdschrift More Than Classic en aan het Algemeen Dagblad. Ze is tevens vertaalster van kookboeken.

Grenzeloos genieten, dat is wat fusion koken precies inhoudt.
Een mooi harmonieus huwelijk tussen verschillende kookstijlen, kookculturen en ingrediënten uit zowel oost als west.
Fusion koken heeft veel gezichten en bijna evenveel verschillende namen.
Maar hoe je het ook noemt, het zijn allemaal variaties op hetzelfde thema.
In dit boek vindt u de geschiedenis van fusion koken en verschillende ideeën en tips om een dagelijkse gewoonte tot een waar feest te maken!

Fusion koken is het harmonieus combineren van ingrediënten, bereidingstechnieken en combinaties van gerechten uit o.a. Westerse, Oosterse en Caribische keukens. Voorwaarde voor een smakelijk, evenwichtig eindresultaat is wel dat de kok een grote kennis van smaken heeft en gevoel voor combinaties. In dit boek staan recepten van restaurantkoks uit Nederland en Thailand die voor avontuurlijke thuiskoks aardige inspiratie bieden voor mooi uitgebalanceerde gerechten

Met luxe, redelijk verkrijgbare ingrediënten, goed uitvoerbaar voor koks met ervaring en feeling voor de Aziatische, Thaise keukens. Verzorgd uitgegeven, aantrekkelijke kleurenfotografie. Achterin een verklarende ingrediëntenlijst, een alfabetische receptenregister en een alfabetische algemeen register en een lijst van de restaurants in Nederland en Thailand waar de recepten vandaan komen of waar op lokatie werd gefotografeerd.