MarktPlaza

[Katten] Steinlen Chats et Autres Betes 1933 1/500

141x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Paperback. Lecomte, Georges. Steinlen Chats et Autres Bêtes. Dessins inédits. Paris: Eugène Rey, 1933. 202, (5) blz. Formaat circa 33 cm, gewicht ongeveer 1,9 kg.
Gelimiteerde oplage van 545 exemplaren plus 50 exemplaren van alleen de illustraties. Dit is nummer 146 (van 500 ex.) gedrukt op vélin d’Arches. Met 19 ingeplakte platen (waarvan 2 over twee bladzijden) buiten de tekst welke niet meegenomen zijn in de paginering. Verder nog na bladzijde 80 een plaat over twee bladzijden welke aan de achterkant niet bedrukt is en ook niet meegenomen is in de paginering. Tekst is eveneens op veel plaatsen voorzien van illustraties. De meeste illustraties zijn van katten, maar er zijn ook illustraties van grotere katten, olifanten, een kameel, apen, etc.
Papieren omslag wat vergeeld, met wat foxing, slijtageplekjes en wat verlies onderaan rug. Boekblok met wat foxing, maar voor leeftijd en voor een zo zwaar boek in een papieren kaft nog goed vast. Platen in goede staat. Platen en illustraties voorzien van losse vellen vloeipapier ter bescherming (sommige met wat vouwen).
Zeer fraaie illustraties naar werk van Steinlen. Referentienummer 11532.

1200 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 14,90 euro met Postnl (verzekerde verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.