MarktPlaza

Kate Long - Handboek voor slechte moeders

176x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

**Kate Long - Handboek voor slechte moeders** €.2,95 (282 blz)
Paperback, prima staat!
1997: Blair wordt premier, prinses Diana verongelukt, en Charlotte is zwanger. Verder lukt het haar af en toe om haar oma ervan te weerhouden rekeningen en andere vlambare zaken in de broodrooster te stoppen, en ze ontmoet een heel leuke jongen (veel leuker dan degene van wie ze zwanger is).
1997: Blair wordt premier, prinses Diana verongelukt, en Karens dochter is zwanger. Hoewel Charlotte naar de universiteit had moeten gaan, wat Karen zelf nooit heeft gekund, is ze zwanger geraakt. Ach, er zijn wel meer oma's van 33.
1997: Blair wordt premier, prinses Diana verongelukt, en Nans kleindochter is zwanger. Nan maakt zich hier niet al te veel zorgen om, er zijn per slot van rekening belangrijker zaken. Je herinneren waar je bent, bijvoorbeeld.
Waarom hebben dwaze misstappen vaak zulke desastreuze gevolgen? Wanneer ben je te oud om in een bloemperk over te geven na te veel wodka? En wanneer ben je te jong voor een kind, of een kleinkind...?
Handboek voor slechte moeders is een zeer vermakelijke en intelligente roman met rake observaties van de typische relatie tussen moeders en dochters, over hoe ze elkaar stapelgek kunnen maken maar uiteindelijk toch nodig hebben: "Het blijft toch familie".
Excl. verzendkosten.