MarktPlaza

Karl May's Winnetou Collection 4 (2 DVD) 4 Films

95x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

422:00 minuten

Treasure of the Aztecs (1965):
In de chaos van oorlog in het jaar 1864 in Mexico vindt Sternau, een Duitse arts en diplomaat, een document over een onvoorstelbare goudschat. Naast alleen de dokter zijn ook minder betrouwbare figuren van de schat op de hoogte. Het duurt niet lang tot Dr. Sternau zich tussen gevechten van de rivaliserende partijen bevindt.

Pyramid of the Sun God (1965):
De piramide van de Zonnegod, die een eeuwige geheimzinnige macht en geheim vertegenwoordigt bevat de schat van Azteken. Dr. Sternau en zijn metgezellen verdedigen de oude geheimen van de Indiërs tegen bandieten, indianen en gewetenloze bendes.

Old Shatterhand (1964):
Deze aflevering begint met een dode boer en indianen, wat betekent dat de Apaches hun vredesverdrag hebben gebroken. Slechts één jongen heeft de moorden (waaronder zijn ouders) gezien, het blijken dieven te zijn die een oorlog tussen indianen en blanken willen uitlokken. Shatterhand,die een goede vriend van de leider van Apaches is, probeert zijn vrienden vrij te pleiten van deze last en volgt een spoor dat uitkomt bij de poorten van het fort van de Cavalerie.

The Yellow Devil (1964):
Kara Ben Nemsi hoort van de Heer David Lindsay dat hun gemeenschappelijke vriend, koopman Galingre, is ontvoerd door de bandieten van Schut. Kara en zijn toegewijde bediende Hadschi Halef Omar gaan samen met Annette, de vrouw van Galingre op onderzoek uit. Geen van hen weet waar gevreesde Schut en zijn troep zelf in de Balkan verbergen….