MarktPlaza

Kapstokhaak , zoals vroeger

86x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Kapstokken uit de eeuwwisseling en de haken voor kleding, zoals is eenvoudig te maken m.b.v. deze haak een stijlvolle kapstok
U kunt snel een aangepaste garderobe volgens uw ideeën en uw benodigde ruimte. Deze kapstokken zijn gemodelleerd naar historische oorspronkelijke model en passen perfect bij antiek meubilair.
Je kan eenvoudig worden geschroefd op een muur of op een plank of een houten balk.

Op een oud klassiek ogend bord - misschien zelfs op een deel van een meubel, helpt om de oude uitstraling van een oude kast te toveren. Vooral het geval u aan de garderobe gaat werken door stylen met deze haken werk dan ook met de passende schroeven !

De verwerking van deze kapstokken is absoluut fantastisch en zijn ze zeer stabiel. Zo kan op deze prachtig vormige haak zelfs grote items zoals hoeden of rijkleding hangen.

Omvang van de levering: 1 kapstok, gietijzer
(WOH kapstok hook-JOS-IL-119)

Afmetingen: H 25 Br x 19 cm
Wandmontage: 15 cm x 7,5 cm

Gewicht: 0,3 Kg

Brand nieuw item
www-handgemaakte.eu - Uw specialist voor decoratie, antiek, van rond de eeuwwisseling, ijzer, muts haken, landelijke stijl, ijzeren haken, meubelbeslag, badkamer, keuken, garderobe, kapstok, kleding haak, kapstok, hall, wand kapstok, haken, handdoekhouders, handdoek, handdoek haak , hangers, haken voor jassen, nostalgie, fittingen,   
(  WOH kapstok hook-JOS-IL-119 ) 

 tel; +31(0)683603899