kanovakantie in eigen land, kanokamperen in Groningen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 305x bekeken
  • Datum geplaatst 8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kano vakantie op de Groninger maren
Hoi,
Middels deze advertentie zouden we je willen laten kennismaken met een bijzondere en unieke manier van vakantievieren in eigen land. Dit kan een weekvakantie zijn, maar ook net zo goed een weekendje weg.
Het idee achter deze vakantie hebben we indertijd zelf opgedaan in Zweden. Waarom zou zoiets niet in eigen land kunnen?
De provincie Groningen leent zich immers uitstekend voor een korte of lange avontuurlijke kano vakantie. Al voor het begin van onze jaartelling zijn hier diverse kronkelige watertjes ontstaan, de Groninger maren. Er bestonden toen nog geen dijken en de zee had vrij spel.
Na de bedijking zijn de maren geworden tot wat het nu is. Kleine meanderende watertjes die in vroeger tijd gebruikt werden om landbouwgewassen per trekschuit af te voeren naar de stad.
Groningen kent een heleboel van dit soort voormalige riviertjes en ze lenen zich dan ook uitstekend voor het Kano Avontuur.
Vertrekpunt is onze recreatieboerderij in de Noordpolder. Je krijgt van ons een lichtgewicht kano mee met alle bepakking die je nodig hebt.(ook lichtgewicht)
Daarna kom je via het sluisje al gauw op het Warffumermaar. Onderweg kampeer je op diverse mini campings en kook je jouw eten op een houtvuurtje. Alles wat daar voor nodig is zit in de standaard bepakking. Zelfs het brandhout.
Heb je nog nooit eerder kano gevaren of wel eens, en vond je dat een vermoeiende bezigheid?
Ervaren avonturiers leren jou hoe je moet kanovaren en geven je de beste kano voor dit soort vakanties mee, die er bestaat. Je zult merken dat het peddelen een stuk lichter gaat dan dat je eerder ervaren hebt.
Er zijn diverse routes die je kunt varen. Ben je beginner, dan neem je een route met korte etappes, zodat de vakantie geen kwelling wordt en er onderweg voldoende tijd is om te genieten van de natuur of een authentiek dorpje met huiskamercafé
Voor gezinnen met kleine kinderen hebben we een route langs plekjes met activiteiten voor de kids en leuke toeristische plaatsjes om rond te kijken, zoals Eenrum en Pieterburen. Deze route is ook zeer geschikt voor een avontuurlijke eenoudervakantie.
Voor zowel beginners als ervaren kanovaarders zijn er routes voor een weekvakantie met diverse bezienswaardigheden en uitstapjes onderweg.
Wil je meer weten over onze avonturen vakanties, stuur dan een mailtje of kijk op onze site.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.