MarktPlaza

Kano en kajakdakdragers diverse modellen leverbaar!

980x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Kano kajak dakdragers J-beugels kantelbaar model KR 015 (foto 1 en 2)Een set van 2 robuuste dragers.Met deze draagbeugels kunt u kano's en kajaks vervoeren op het dak van uw auto. De beugels passen op alle gangbare allesdragers. De set bestaat uit twee rekken met schuimbescherming en bevestigingssystemen en twee riemen met een metalen gesp.Bevestigen is zo gebeurd.
Prijs € 75,00

V-Beugels: kanodragers voor op de allesdragers van uw auto Model: KR 002 (foto 1en 2)
Passen op vrijwel iedere allesdrager.
Met deze draagbeugels kunt u (opblaasbare) kano's en kajaks vervoeren op het dak van uw auto. De beugels passen op alle gangbare allesdragers. De set bestaat uit twee x twee rekken met schuimbescherming, bevestigingssystemen en twee riemen met een metalen gesp. Bevestigen is zo gebeurd.
Prijs is € 39,-

J-Beugels: kanodragers voor op de allesdragers van uw auto Model: KR 001 (foto 5 en 6)
Met deze draagbeugels kunt u (opblaasbare) kano's en kajaks vervoeren op het dak van uw auto. De beugels passen opalle gangbare allesdragers. De set bestaat uit twee rekken met schuimbescherming,bevestigingssystemen en twee riemen met een metalen gesp. Bevestigen is zo gebeurd.
Prijs is € 39,-

L-steunen: kanodragers voor op de allesdragers van uw auto Model: KR004 (foto 7 en 8)

Met deze steunen kunt u kano's en kajaks vervoeren op het dak van uw auto. De beugels passen op de gangbare allesdragers. De set bestaat uit twee steunen met schuimbescherming en bevestigingssystemen en twee riemen met een metalen gesp. Bevestigen is zo gebeurd.
Voordelen van deze steunen zijn ruimte besparing op het dak van uw auto.

Prijs is € 30,-

Ook leverbaar: kano en kajakkarren, fietskarren, rubberboottrailers etc.


www.koningcarriers.nl