Kamagurka - Kamiel Kafka's Nog Niet Verzameld Werk

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 48x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kamiel Kafka's
Nog niet verzamelde werk

'Dit is Kamiel Kafka, dit is Kamiel Kafka, en ik zal het geen twee keer zeggen.' Kamiel Kafka, het in sombere kleren gehulde alter ego van Kamagurka, draagt voor uit zijn eigen werk. En wat voor werk: columns, bizarre moppen, orismen, meligheden, ontsporende gedichten, quasidiepzinnigheden, toneelstukken, dialogen, strandpaalismen en andere klassiekers. Dit alles ingeleid door niemand minder dan Prof. Dr. Ir. P. Akkermans (eveneens een alter ego, maar dan van Kees van Kooten), al jaren lang de Kafka-kenner bij uitstek. Kamiel Kafka, niet alleen op de televisie of in het theater, nu eindelijk ook in de boekenkast!

De koning van het voorspel

Elke vrouw die ooit met mij naar bed ging zal het beamen. Ik ben de koning van het voorspel. Strelen, zoenen, knuffelen, op de oorlellen sabbelen, okselholtes leegeten, nekken beffen, vingers en tenen pijpen, knieën berijden, ik draai er mijn hand niet voor om. Ik ben zo goed in het voorspel dat de rest van het spel er voor de dames niet meer toe doet. Echt waar, Ik ben zo onvoorstelbaar goed in het voorspel, dat ik nog nooit de kans kreeg eens te

De Vlaamse absurdist Kamagurka (Luc Zeebroek, 1956) is vooral bekend als cartoonist (o.m. in de NRC) en striptekenaar ('Cowboy Henk' etc.). In zijn tv-optredens voor de VPRO verscheen hij af en toe als de manische paradoxenproducent Kamiel Kafka ('Ik ben Kamiel Kafka, ik ben Kamiel Kafka en ik zal het geen twee keer zeggen'). Zijn paradoxale praatjes, anecdotes, dialogen en gedichten zijn hier op schrift gesteld en blijken gemiddeld een halve pagina te beslaan. Ze zijn leuker in de opgewonden dictie van Kamiel zelf, maar voor de liefhebber van verrassende logica valt er veel te grinniken. Het voorwoord is van prof.dr.ir. Akkermans (Kees van Kooten). Verkreukeld portret van deze Vlaamse Kafka met maffe vliegeniersmuts op omslag.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.