Kadobon Happybazaar vanaf 7,50 euro

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 81x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Het hele jaar door kunnen er allerlei gelegenheden zijn waarbij je op zoek gaat naar een passend kadootje voor iemand; verjaardagen, jubilea, geboorte, huwelijk, vaderdag of moederdag, etc.

Als je weet wat iemand graag wil hebben, is het meestal niet zo'n probleem, maar als dat niet zo is…..hoe verras je iemand dan met een origineel kado?


De Kadobon te besteden bij Happybazaar is dan ideaal! Dit is een universeel kado waar de ontvanger zijn/haar favoriete kado mee kan kopen. Je bepaalt als gever zelf de waarde en je hebt de mogelijkheid om de Kadobon op de achterkant te voorzien van een persoonlijk tintje.

Hoe gaat het in z'n werk?

Bestel bij Happybazaar een Kadobon met de gewenste waarde en reken deze af. Standaard varieert deze tussen de € 7,50 en € 50,00 maar als je een andere waarde wil, dan kan dat in overleg.


Op de Kadobon komt de juiste waarde te staan, samen met een unieke code. Degene die de Kadobon mag besteden kan bij het bestelproces deze code invoeren en de waarde van de Kadobon wordt dan automatisch in mindering gebracht op het eindbedrag.


Dus heb je twijfels over wat je iemand wil geven, of wil je iemand zelf iets moois uit laten zoeken, bestel dan een Kadobon van Happybazaar. Zeker weten dat dat in de smaak valt!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.