MarktPlaza

K.M. Kostyal - Grote Dierentrek (Hardcover/Gebonden) National Geographic

54x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

K.M. Kostyal  -  Grote Dierentrek  (Hardcover/Gebonden)  National Geographic

BCZ

Een Heroisch Verslag Over Strijd, Kracht En De Wil Te Overleven

303 pagina's

Wie vindt dat de natuur in Europa saai en eentonig is, zal er na het zien van deze foto's anders over denken. Je hoeft Europa niet te verlaten om de meest ongerepte natuurgebieden, wilde dieren en onverwachte natuurverschijnselen te bewonderen. Twee jaar geleden nam een aantal Europese natuurfotografen het op vóór Europa. De allerbeste natuurfotografen begonnen gezamenlijk aan het project Wild Wonders of Europe.
Tijdens het project, Wild Wonders of Europe, werden ze op pad gestuurd buiten de grenzen van hun eigen land om met eigen ogen de natuur te observeren en vast te leggen. Het groeide uit tot 's werelds grootste natuurfotoproject.

58 fotografen bezochten meer dan 100 natuurgebieden in 45 verschillende landen. Ruben Smit werd als Nederlandse fotograaf aangewezen om in Servië de wilde natuur op te zoeken. Wild Wonders of Europe bracht niet alleen dit schitterende fotoboek voort maar ook tentoonstellingen, dvd's, workshops, presentaties en een interactieve website. Het boek is de eerste printuitgave van het project en wordt enthousiast ontvangen in verschillende media.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties