Julie Lescaut 4 (2 DVD)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 16x bekeken
  • Datum geplaatst 19 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Julie Lescaut  4  (2 DVD)

BCZ

Acteurs: Alexis Desseaux Joséphine Serre Pierre Cognon Renaud Marx Sophie Artur Samia Sassi Paul Allio

270:00 minuten

Deze dvd-box bevat drie nieuwe afleveringen van de veelgeprezen Franse misdaadserie Julie Lescaut. Julie is een sterke vrouw die de leiding heeft over haar eigen politie team. Met haar team doet ze onderzoek naar moordzaken in de voorsteden van Parijs. Ze moet haar politiewerk wel zien te combineren met het zelfstandig opvoeden van haar twee dochters Sarah en Babou en dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Haar dochters hebben namelijk nogal de neiging zichzelf in de nesten te werken. Zo kan het gebeuren dat het privéleven van Julie ook in haar werk centraal komt te staan. In de hoofdrol schittert Véronique Genest, die voor haar vertolking van Julie Lescaut al verscheidene televisieprijzen heeft gewonnen.

Afleveringen:


 

Soupçon d'euthanasie
Een 17-jarige terminale kankerpatiënt, Hugo Ravanelle, wordt dood aangetroffen in zijn ziekenhuiskamer. Hoewel zijn ouders intens verdrietig zijn, voelen ze toch ook wel een zekere opluchting. Maar dan komt er een anonieme brief die alom twijfel zaait.


 

L'ex de Julie
Boissier, een ex van Julie, is directeur van een tehuis voor jongeren die voor het merendeel een misdadig verleden hebben. Op een ochtend ligt een van de omwonenden dood in zijn tuin. De avond ervoor had hij een meisje uit het tehuis een klap gegeven...


 

La mort de Jeanne
Jeanne, het vriendinnetje van N'Guma, heeft zelfmoord gepleegd in een hotel. N'Guma is niet echt verbaasd; hij wist dat ze nogal labiel was. Maar dan wijst de lijkschouwing uit dat de jonge vrouw zichzelf niet van het leven heeft beroofd, maar dat ze is doodgeslagen.

 

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.