Julie Lescaut 3 (2 DVD)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 22x bekeken
  • Datum geplaatst 19 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Julie Lescaut  3  (2 DVD)

BCZ

Acteurs: Renaud Marx Pierre Cognon Veronique Genest  Joséphine Serre  Jennifer Lauret

270:00 minuten

Deze dvd-box bevat drie nieuwe afleveringen van de veelgeprezen Franse misdaadserie Julie Lescaut. Julie is een sterke vrouw die de leiding heeft over haar eigen politie team. Met haar team doet ze onderzoek naar moordzaken in de voorsteden van Parijs. Ze moet haar politiewerk wel zien te combineren met het zelfstandig opvoeden van haar twee dochters Sarah en Babou en dat gaat niet altijd even gemakkelijk.

Haar dochters hebben namelijk nogal de neiging zichzelf in de nesten te werken. Zo kan het gebeuren dat het privéleven van Julie ook in haar werk centraal komt te staan. In de hoofdrol schittert Véronique Genest, die voor haar vertolking van Julie Lescaut al verscheidene televisieprijzen heeft gewonnen.


Afleveringen:

 

L'école du crime
In het huis van de familie Grandet treffen Julie Lescaut en haar team de vader en moeder vermoord aan. Hun dochtertje van zes maanden is gespaard gebleven maar hun zestienjarige zoon is verdwenen.


 

Délit de justice
Tijdens een rechtszaak tegen een groep jonge hooligans komt Julie Lescaut zwaar in botsing met de rechterlijke macht. Dan hoort ze dat haar ex-echtgenoot Paul wordt vermist...


 

Les surdoués
Julie zit midden in de verhuizing naar een kleine eengezinswoning als ze wordt geconfronteerd met de verdachte dood van een meisje. Ze heette Nathalie en werkte op een school voor hoogbegaafde kinderen.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.