Julie Lescaut 2 (2 DVD)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 18x bekeken
  • Datum geplaatst 19 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Julie Lescaut  2  (2 DVD)

BCZ

Acteurs: Renaud Marx Joséphine Serre Jennifer Lauret Alexis Desseaux Mouss Diouf 

270:00 minuten

Deze dvd-box bevat drie nieuwe afleveringen van de veelgeprezen Franse misdaadserie Julie Lescaut. Julie is een sterke vrouw die de leiding heeft over haar eigen politie team. Met haar team doet ze onderzoek naar moordzaken in de voorsteden van Parijs. Ze moet haar politiewerk wel zien te combineren met het zelfstandig opvoeden van haar twee dochters Sarah en Babou en dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Haar dochters hebben namelijk nogal de neiging zichzelf in de nesten te werken. Zo kan het gebeuren dat het privéleven van Julie ook in haar werk centraal komt te staan. In de hoofdrol schittert Véronique Genest, die voor haar vertolking van Julie Lescaut al verscheidene televisieprijzen heeft gewonnen.


Afleveringen:

 

Piège pour un flic:
Julie wordt geconfronteerd met een zware crisis op het politiebureau: een alcoholist ligt dood in zijn cel. Een ongeluk? Verwaarlozing? Uit de lijkschouwing blijkt dat de man een pak slaag heeft gehad.


 

Arrêt de travail:
Sarah is net begonnen aan haar stage bij een fabriek. Tijdens de lunchpauze pleegt een van de werkneemsters zelfmoord. De voorman die Sarah tot haar wanhoopsdaad heeft gedreven, wordt de volgende dag ook dood aangetroffen.


 

L'affaire Darzac:
Er wordt een journaliste vermoord. Julie ontdekt tijdens haar onderzoek dat het slachtoffer een minnaar had in de persoon van Darzac, Julie's directe baas. Deze doet de relatie af als "een onbeduidend avontuurtje".

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.