MarktPlaza

Julia Stuart - De Regenvanger Van Tower Hill (Hardcover/Gebonden)

54x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Julia Stuart   -  De Regenvanger Van Tower Hill  (Hardcover/Gebonden) 

BCZ

319 pagina's

De regenvanger van Tower Hill is een betoverende roman over hartverwarmende hoofdpersonen, een onrroerende liefdesgeschiedenis en een bizarre verzameling dieren.
Sinds de dood van zijn zoontje is een Beefeater zichzelf niet meer, maar dan krijgt hij de zorg over een verzameling exotische dieren van de koningin van Groot-Brittannië.

Balthazar Jones is Beefeater in de Tower of London. Hij is getrouwd met de warmbloedige Grikese Hebe, die werkt bij het loket Gevonden voorwerpen van de metro, waar ze omringd wordt door de wonderlijkste voorwerpen: van 151 losse schoenen en het dagboek van een gigolo tot de Oscar van Dustin Hoffman en een vergeten kluisje. Hebe en Balthazar houden zielsveel van elkaar maar door een tragische gebeurtenis groeien ze uit elkaar.
Dan vat de koningin het onzalige plan op om alle dieren die ze cadeau krijgt niet langer te herbergen in London Zoo, maar in de Tower. Tot zijn grote ontsteltenis wordt Balthazar aangesteld om deze menagerie onder zijn hoede te nemen. Balthazar voelt zich steeds vaker alleen en herkent zich in de eenzame albatros, wiens vrouwtje is achtergebleven in de Zoo. Met de kapelaan van de Tower maakt hij een plan om het hart van zijn vrouw terug te winnen

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties