MarktPlaza

Jules Chéret 1894 La Fée du Rocher 1/100 ex Belle Epoque

164x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Silvestre, Armand; Thomé, Francis, Chéret, Jules. La Fée du Rocher. Ballet-Pantomime en deux actes & six tableaux. Paris: L. Conquet, 1894. Niet gepagineerd (36 blz.). Formaat circa 45 cm, gewicht ongeveer 1,14 kg.
Groen linnen op rug en hoeken, gemarmerde platten. Uitgegeven in een gelimiteerde genummerde oplage van 100 exemplaren, dit is nummer 34. Behalve de normale titelpagina is er ook nog een geïllustreerde titelpagina in zowel kleur (zonder tekst) alsook monochroom (alle illustraties in tweevoud, eenmaal in kleur zonder tekst en eenmaal in monochroom in de tekst). Vervolgens een lijst van personages (met illustraties in monochroom in de tekst en nogmaals maar dan zonder de tekst en in kleur). Hierna de tekst met illustraties in de tekst gevolgd door steeds nogmaals de illustratie maar dan in kleur en zonder de tekst (bladen met tekst en 6 illustraties in kleur). De bladzijden allemaal enkelzijdig bedrukt. In totaal dus 8 illustraties in kleur zonder tekst en 8 in monochroom in de tekst. Tenslotte achterin het blad met de opgave van oplage.
De fraaie zijn door de beroemde Franse kunstenaar Jules Chéret, bekend om zijn posters in Art Nouveau stijl uit de Belle Epoque.
Band met slijtageplekjes. Voorste blanco bladzijde en laatste blad met opgave van oplage los. Blanco schutbladen en ongeïllustreerde titelpagina gebruind, wat foxing. Zeldzame uitgave. Referentienummer 10979.

750 euro (q)

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 14,90 euro met Postnl (verzekerde verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.